b_150_100_16777215_00_images_promo_trebinje-crkva01.jpg

TREBINJE: Na području Policijske uprave Trebinje, dana 29.06.2017. godine evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.


Policijska stanica Trebinje evidentirala je krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekslpozivnih materija“, nakon što je radnjom pretresa pronašla i privremeno oduzela jednu automatsku pušku, a za koju postoje osnovi sumnje da pripada licu incicijala V.A.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila dva izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala A.A. i D.A. počinili šest krivičnih djela „Teška krađa“.
Policijska stanica Ljubinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.N. počinilo krivično djelo „Krađa“.
Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.K. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

PU Trebinje