b_150_100_16777215_00_images_promo_vhweb03.jpg

TREBINJE: Na području Policijske uprave Trebinje, dana 19.04.2017. godine evidentirana su četiri krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.


Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je, da je neposredno prije prijave pokušana krađa putničkog automobila „Golf V“. U toku je rasvijetljavanje krivičnog djela „Krađa u pokušaju“.
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je radniku jedne zdrastvene ustanove prijećeno. U toku je rasvijetljavanje događaja koji je kvalifikovan kao krivična djela: „Izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrepeljivosti“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno lice uputilo SMS prijetećeg sadržaja drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala E.A. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.
Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

PU Trebinje