Opširnije: Podrška praktičnoj nastavi

Izazovi sa kojima se susreću srednjoškolci i mogućnosti za unapređenje srednjeg obrazovanja u Republici Srpskoj bile su teme sastanka ministra prosvjete i kulture Republike Srpske dr Dane Maleševića sa predstavnicima Mreže Savjeta učenika Republike Srpske.

Opširnije: REGIONALNI TRENING MREŽE SAVJETA UČENIKA TEBINJSKE REGIJE

Prvi regionalni trening Mreže Savjeta učenika trebinjske regije održan je u periodu od 25.11. do 26.11. a imao je za cilj okupljanje predstavnika srednjih škola ove regije.

Opširnije: Održana XI Konferencija Mreže Savjeta učenika trebinjske regije

TREBINJE: Održana XI Konferencija Mreže Savjeta učenika Republike Srpske (mRESURS) u trajanju od 8. do 10. novembra 2017. godine na Bardači, kod Srpca. Učestvovali su predsjednici Savjeta učenika iz svih škola u Republici Srpskoj.

Opširnije: Trebinje: Osumnjičeni za ratni zločin

TREBINJE: Policijska uprava Trebinje dostavila je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala S.K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“ iz člana 173. stav 1. KZ BiH, a u vezi sa članom 180. KZ BiH i „Ratni zločin protiv čovječnosti“ iz člana 172. stav 1. KZ BiH.

Opširnije: Osumnjičeni za ratni zločin

TREBINJE: Policijska uprava Trebinje dostavila je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv tri lica inicijala Z.Z., Lj.Š. i Ž.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“ iz člana 173. stav 1. KZ BiH, a u vezi sa članom 180. KZ BiH i „Ratni zločin protiv čovječnosti“ iz člana 172. stav 1. KZ BiH.