b_150_100_16777215_00_images_omladinski-projekti01.jpg

NEVESINJE: Omladinske organizacije u izgradnji ''Staze zdravlja''

Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović, potpisao je danas ugovore o finansiranju sa predsjednicima omladinskih organizacija kojima su dodijeljena sredstva u okviru javnog poziva Opštine za finansiranje omladinskih projekata. Ukupna vrijednost projekta iznosi 20.000 KM, a projekat će fazno implementirati četiri omladinske organizacije iz Nevesinja – Organizacija kreativnog okupljanja(OKO), Bona Fide,Talas 059 i Nova ideja.
-Opština ovim izražava pozitivno mišljenje o radu omladinskih organizacija u našoj opštini.Pružamo punu podršku mladim ljudima koji imaju razumijevanja za komunalne i druge probleme opštine, ali koji se hvataju u koštac s njima i daju dobre ideje i prijedloge za uređenje grada. Mi imamo potpuno povjerenje da će ih realizovati na najbolji način- kazao je Avdalović.
On je objasnio da omladinske organizacije idu u zajedničku akciju uređivanja pješačke staze od osnovne škole do crkve na gradu Vjenčacu u dužini od 323 metra.
--Ta ideja je dobila podršku Opštine i mi ćemo sa predviđenim budžetskim sredstvima podržati taj njihov projekat-rekao je Avdalović.

Sanja Kovač