b_150_100_16777215_00_images_promo_berkovici-015.jpg

NEVESINJE: U subotu, 18. novembra, u utakmici 8. kola Premijer futsal lige BiH, u Sportskoj dvorani “Berkovići” sastaće se KMF Nevesinjei MNK Seljakiz Livna.


Kao što je poznato od ranije, Nevesinjci svoje domaće utakmice igraju u dvorani u Berkovićima, a razlog tome je renoviranje njihove matične dvorane “Nevesinjka” u Nevesinju.
U istoriji ove dvije ekipe su pet puta odmjerile snage, Livnjaci su tri puta slavil i na svom terenu, dok je nevesinjska ekipa upisala dvije pobjede u svojoj dvorani, dok je međusobna gol razlika 20-20.
Nema sumnje da će isubotnji duel ovih ekipa biti prepun neizvijesnosti. Veliki hendikep za Nevesinjce biće nemogućnost njihove publike da ih podrži, ali kako se najavljuje, nekoliko desetina simpatizera će doći u Berkoviće da pruži podršku ovoj ekipi.
Iz Uprave KMF Nevesinje najavljuju da će njihova ekipa nakon četiri poraza u prvenstvu dati sve od sebe da se vrati na pobjednički put, a protiv Livnjaka bi trebali nastupiti u kompletnom sastavu.
Najveća prijetna stize iz redova Seljaka sigurno stiže od hrvatskog internacionalca i doskorašnjeg igrača Futsal Dinama, Nikole Perkovića.
Susret 8. Kola Premijer futsal lige BiH između Nevesinja i Seljaka na programu je u subotu od 14:00h u Sportskoj dvorani “Berkovići”.

M.Kovacevic