Opširnije: 6 stranaca uhvaćeno nakon ilegalnog prelaska granice u Gacku

GACKO: Policijski službenici Policijske stanice Gacko su danas, oko 11 časova na teritoriji Opštine Gacko pronašli i lišili slobode šest lica, koja su u izjavama na zapisnik rekli da dolaze iz Sirije, koja se sumnjiče da su počinili prekršaj po članu 16. stav a. Zakona o strancima Bosne i Hercegovine, a biće predata u nadležnost Granične policije Bosne i Hercegovine.

Opširnije: Gacko: Nasilje u porodici

TREBINJE: Na području Policijske uprave Trebinje, dana 15.06.2017. godine evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

Opširnije: RiTE Gacko: Akumulirani gubitak preduzeća dostigao 27,8 miliona KM

GACKO: Rudnik i termoelektrana „Gacko“ završio je prošlu godinu u minusu od 4,1 miliona maraka, a akumulirani gubitak preduzeća dostigao 27,8 miliona KM, pokazuju podaci iz danas objavljenog finansijskog izvještaja ovog preduzeća.

Opširnije: RiTE Gacko: Milović napustio direktorsku funkciju

GACKO: Izvršni direktor za poslove proizvodnje uglja i razvoj Rudnika „Gacko“ Srđan Milović neće više obavljati ovu funkciju zbog preuzetih obaveza na realizaciji dogovorenih investicionih projekata u elektroenergetskom sektoru kao i zbog poslaničkih obaveza.

Opširnije: TE Gacko ponovo na mreži

GACKO: Termoelektrana /TE/ “Gacko” od sinoć je ponovo na mreži nakon pedesetčasovnog zastoja koji je nastao zbog curenja na sistemu napojne vode, rekao je  izvršni direktor za proizvodnju električne energije i razvoj ovog preduzeća Borivoje Vujičić.