b_150_100_16777215_00_images_sting.jpgNa oduševljenje više hiljada posjetilaca koji su čekali punih šest godina na novu priliku da uživo čuju popularnog britanskog muzičara, Gordon Metju Tomas Samner, poznatiji kao Sting, nastupio je sinoć u Kombank areni u Novom Beogradu.Frontmen čuvenog rok benda "Polis" mnogobrojnoj publici je u najvećoj beogradskoj dvorani priredio pravi spektakl, ali u intimnoj i ličnoj atmosferi. Sa tročlanim sastavom koji čine njegovi dugogodišnji saradnici Dominik Miler (gitarista), Džoš Friz (bubnjar) i Rufus Miler(gitarista), svirao je i pjevao hitove legendarne grupe u kojoj se i proslavio, ali i pjesme sa svojih solo albuma.

Koncert je tačno u 20 časova otvorio Stingov najstariji sin Džo Samner, koji je pred gotovo punom "Arenom" sa gitarom u rukama u akustičnom aranžmanu odsvirao nekoliko balada iz repertoara svog benda "Fiction Plane", poput "Drink" i "Two sisters", kao i svoju pjesmu "Jelly Bean".

Poslije polučasovnog minimalističkog nastupa koji je oduševio publiku, Džo Samner prešao je za mikrofon za prateće vokale, a pred tada već dupke punu Kombank arenu izašla je i glavna senzacija večeri.

Basista i pjevač, koji je Beograd prvi put posjetio 2008. godine kada je sa grupom "Polis" održao spektakularni koncert na Ušću, izveo je sa bendom pjesme sa novog albuma "57th & 9th", kao i bezvremene hitove poput "Everybreath you take", "Englishman in New York", "Desert rose", "Message in the bottle" i "Roxanne".

Izvor: Novosti