Opširnije: Englishman in BelgradeNa oduševljenje više hiljada posjetilaca koji su čekali punih šest godina na novu priliku da uživo čuju popularnog britanskog muzičara, Gordon Metju Tomas Samner, poznatiji kao Sting, nastupio je sinoć u Kombank areni u Novom Beogradu.

Opširnije: Magični realizam

Godine 1967, izdavačka kuća „Sudamericana Press” objavila je “Sto godina samoće“, roman malo poznatog kolumbijskog pisca, Gabriela Garsije Markesa. Ni autor ni izdavač nisu očekivali previše od knjige.

Opširnije: Roming od danas jeftiniji

Cene rominga u regionu, za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, biće ponovo snižene od danas, 1. jula, saopštila je Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).

Opširnije: 46 godina bez Morisona

Od smrti legendarnog američkog muzičara i pesnika Džima Morisona, čiji grob u Parizu predstavlja jednu od nezaobilaznih turističkih atrakcija pored Ajfelove kule, Jelisejskih polja i Luvra, 3. jula navršava se 46 godina.

Opširnije: Počinje četvrti „Nektar“ OK fest

Na Tjentištu večeras počinje četvrti „Nektar“ OK fest, muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se održava, ali i po istorijskoj važnosti tog lokaliteta.