karate

NEVESINJE: Na Međunarodnom turniru "Shodan kup" u Prijedoru 28.09.2013. karatisti Veleža Ivana Buha, Aleksa Stajić i Milos Pantić osvojili su 7 medalja.

U konkurenciji preko 500 takmičara iz Republike Srpske, Hrvatske, Slovenije i Srbije, članovi KK ''Velež'' osvojili su 3 zlatne, 1 srebrenu i 3 bronzane medalje. Zlatnim medaljama u pojedinačnim borbama, okitili su se Aleksa Stajić i Ivana Buha. U katama pojedinačno Ivana je opet osvojila zlato, a Aleksa srebro. Bronzane medalje osvojili su ekipno u katama Aleksa, Ivana i Miloš.
Raduje nas činjenica što su naši reprezentativci uzeli zlato u borbama jer će nas u toj disciplini predstavljati na Svjetskom prvenstvu od 11.10. do 13.10.2013. u Novom Sadu.
Nadamo se da ćemo uspjeti obezbijediti potrebna finansijska sredstva i našim članovima omogućiti odlazak na ovo prestižno takmičenje.
Vrijedno je spomenutii da su karatisti ''Veleža'' već donosili u naš grad vrijedne medalje sa svjetskih takmičenja, kao što su  Bojan Ivanišević, Marko Repović, Bojan Suša i Aleksa Stajić.

kata

Uprava KK ''Velež''

VIDEO:


TRAJANJE:08:46

Siniša Stanišić